CHO FAH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cho Fah. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:47 Eten was heerlijk, alleen zou er meer groente in mogen als je de optie groente aanvinkt. Zat nauwelijks wat in.
23 nov 2022 om 21:30 Curry was watered down. Rice was cold. It was tasty but not as good as it used to be.
20 nov 2022 om 20:39 10 minuutjes te laat... geen probleem omdat je de bezorger kunt zien fietsen, dus je weet dat hij onderweg is. Eten was prima zoals altijd. Niet goedkoop maar we hebben het er voor over omdat het zo lekker is.
19 nov 2022 om 12:21 Crazy overpriced for what you get, really ruined our dinner. The satay for 10 euros was a few chicken skewers that were completely cold and a tiny plastic box of satay sauce on the side which wasnt even enough. The curry, was way too basic for 18€
18 nov 2022 om 6:16 Super Thai food. Delivered as promised on time.
17 nov 2022 om 20:16 Heerlijk
13 nov 2022 om 18:51 Lekker, als altijd! Warm en op tijd geleverd!
6 nov 2022 om 11:58 Het eten was geweldig, maar de bezorging was een half uur te laat, terwijl ik die middag al de bestelling had gedaan.
28 okt 2022 om 20:40 Super lekker
15 okt 2022 om 22:36 Heerlijk vegetarisch gegeten, echt genoten. Uitstekend verpakt, alles was super warm gebleven. Ruim tevoren besteld. Op afgesproken tijd bezorgd.
15 okt 2022 om 20:07 Soep en salade, was weer heerlijk!
15 okt 2022 om 16:41 Had ruim van tevoren besteld en eten was verrukkelijk en op tijd bezorgd