CHO FAH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 725 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cho Fah. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 6:50 Heerlijke (panang) curry gegeten met goede noodles erbij. Fijn dat jullie bezorgen, snel weer!
14 apr 2024 om 21:57 Heel lekker gegeten, heerlijk
14 apr 2024 om 19:47 Heerlijk gerecht Rode curry Genoten
7 apr 2024 om 19:00 Perfect eten
1 apr 2024 om 18:32 Smaak viel tegen, jammer
30 mrt 2024 om 19:23 Ik heb meer dan een dozijn afhaalrestaurant in Groningen geprobeerd, en Cho Fah is met afstand een van de beste. Vooral de huisgemaakte loempia is geweldig!
20 mrt 2024 om 20:58 Uitstekende service en heerlijk eten!
18 mrt 2024 om 7:17 We bestelden 3 gerechten. 2 curry's die waren erg lekker en nog goed warm. De pad thai was een minder goed succes, deze was superzoet en de kipstukjes hierin waren helaas wat aan de droge kant.
13 mrt 2024 om 8:31 Vlot bezorgd, keurige bezorgster, het eten was goed en netjes ingepakt en nog lekker warm. Alles prima dus!
10 mrt 2024 om 14:35 Perfect !! Het eten was nog heerlijk warm en goed op smaak. En ik had gevraagd voor bezorging om 20.30 en om 20.29 werd er aangebeld. Kon niet beter !!!
3 mrt 2024 om 22:45 We have waited for 1 hour and 50 minutes to have our food. We called and she blamed it on the available bikes of Thuisbezorgd
1 mrt 2024 om 22:31 De saté was koud en de loempia's lauw. Alleen de curry was nog warm.